Elätkö yksitoikkoisessa ja rakkaudettomassa avioliitossa? Kaipaatko ihastumisen ja intohimon taianomaista tunnetta? Jännitystä? Läheisyyttä? Victoria Milan saa sinut heräämään taas eloon! Muista, että elät vain kerran…

Victoria Milan on Pohjoismaiden ensimmäinen deittisivusto naimisissa ja parisuhteessa oleville naisille ja miehille, jotka etsivät suhdetta. Riippumatta siitä haetko nimetöntä nettiflirttiä, yhden yön juttua, romanttisia tapaamisia ulkomailla tai todellista, pitkäkestoista suhdetta, on Victoria Milan turvallinen ja tahdikas nettitapaamispaikka, jossa voit olla yhteydessä muihin parisuhteessa oleviin ihmisiin. Tulet tapaamaan muitakin, joiden tunne-elämän tilanne on samanlainen kuin omasi. Meidän avullamme saat mahdollisuuden luoda suhteen, jossa yksityisyytesi suojaaminen, luottamus ja turvallisuus ovat etusijalla.

Victoria Milan nyt Suomessa!

Victoria Milan on verkosto sinulle, jolla jo on vakituinen kumppani, mutta joka silti haet elämääsi lisäsisältöä. Täällä saat yhteyden mahdollisiin seuralaisiin, nimettömänä - yksinkertaisesti ja helposti tietokoneeltasi. Tarjoamme sinulle täysin yksityisen ympäristön, jossa voit löytää seuralaisen, joka osaa täyttää toiveesi ja toteuttaa unelmasi.

Käykö avioliittosi tyhjäkäynnillä, oletko vain hieman utelias vai todella kiinnostunut taas tunnesuhteesta: tämä on juuri sinua varten. Liityt jäseneksi ja olet yhteydessä muihin jäseniin anonyymina. Valitset itse keneen olet yhteydessä, kenelle haluat näyttää kuviasi, kenelle paljastat henkilöllisyytesi ja kenet tapaat todellisuudessa.

Monet parisuhteessa olevat kokevat helpommaksi ja turvallisemmaksi aloittaa suhde oman kotikaupunkinsa ulkopuolella tai toisessa maassa, esimerkiksi työmatkojen tai lomareissujen yhteydessä. Victoria Milan verkosto antaa sinulle mahdollisuudet juuri tähän, sillä jäseniä on Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

Deittailua naimisissa ja parisuhteessa oleville

Kansainvälisten tutkimusten mukaan noin 30% jäsenistä perinteisillä deittisivuilla on todellisuudessa naimisissa tai parisuhteessa. Näin ollen he siis eivät ole aivan rehellisiä ja salaavat tilanteensa. Victoria Milan on tarkoitettu ja suunniteltu erityisesti avioliitossa tai muussa parisuhteessa oleville. Täällä voit olla täysin rehellinen ja avoin siviilisäätysi suhteen.

Liity ILMAISEKSI.

Victoria Milan on palvelu, jonka jäseneksi voit liittyä ja jota voit kokeilla täysin ilmaiseksi ja nimettömänä. Tutustumisen jälkeen voit laajentaa jäsenyyttäsi valitsemalla jonkun ostopalveluistamme, jotka antavat sinulle suuremmat mahdollisuudet erilaisten yhteydenpitokeinojemme ja toimintojemme käyttöön.

100% nimettömänä ja luottamuksella

Victoria Milan jäsenenä olet 100% anonyymi. Jäsenyys ei vaadi henkilökohtaisten tietojen kuten nimen tai puhelinnumeron paljastamista.
Sinun täytyy vain keksiä itsellesi käyttäjänimi ja luoda itsellesi uusi sähköpostitili jossain monista ilmaispalveluista (Hotmail, Yahoo, Gmail jne.). Siitä se lähtee!!
Voit hakea muita jäseniä, tutustua ja olla yhteydessä heihin paljastamatta henkilöllisyyttäsi ja valita sitten ne kiinnostavat ja luotettavat jäsenet, joille paljastat henkilökohtaisia tietojasi.

Turvallisuus

Victoria Milanissa tapaamisen tulee olla turvallista ja hauskaa. Ammattitaitoiset websuunnittelijamme harjoittavat jatkuvaa valvontaa turvallisuutesi ja yksityisyytesi takaamiseksi. Kaikki jäsenet voivat tehdä ilmoituksia mielestään epäilyttävistä toiminnoista ja profiileista helposti klikkaamalla jokaisella profiilisivulla olevaa kyseistä kohtaa. Ne jäsenet, jotka rikkovat käyttöehtoja suljetaan ulos palvelusta ja siirretään lopulta mustalle listalle.

Vain todellisia jäseniä ja todellisia profiileja

Victoria Milan sallii vain todelliset jäsenet ja profiilit. Toisin kuin monet muut deittisivut, joiden etusivuilla komeilevat valokuvamallimaiset ”jäsenet” (houkutellakseen sinut mukaan), sallimme jäsenyyden vain niille, jotka ovat tosissaan ja joihin voit samaistua. Ne profiilit, joiden aitoutta epäillään, tarkastetaan heti ja poistetaan, jos aihetta ilmenee.

Seuraa Victoria Milania

Victoria Milan on mukana myös sosiaalisessa mediassa kuten blogeissa, facebookissa ja twitterissä. On suositeltavaa seurata blogikirjoituksiamme: mielenkiintoisia artikkeleita, tutkimuksia ja muiden Victoria Milan jäsenten henkilökohtaisia kokemuksia.

Ota yhteyttä:

Victoria Milan
support@victoriamilan.fi

Yrityksen nimi: Digisec Media Limited
Yrityksen rekisteröintinumero: C56612
The Hub Workspace, Suite 003
Triq San Andrija
San Gwann SGN 1612
Malta